Glassbilen är ett svenskt företag som genom samarbete med ett antal fristående egna företagare säljer glass direkt vid din dörr. Vår glass tillverkas i flera olika fabriker hos olika tillverkare som har sin egen speciallité vilket gör att vi har ett sortiment som är stort och ger dig ett urval som du inte annars knappast skulle kunna finna. Har du någon speciell glass som du tycker vi saknar vill vi gärna att du talar om det för oss och vi försöker se om den går att skaffa fram till dig.

Då vi inte är ett multinationellt företag utan ett svenskt lokalt företag är vi måna om våra kunder och har därför som ambition att ge dig den service som du önskar. För att kunna göra det är vi intresserade av att få såväl ris som ros av dig som kund samt förslag till förändringar.

Finns inte glassbilen där du bor kan du alltid tipsa någon du känner som du anser är lämpad att starta Glassbilen på din ort och be hon eller han höra av sig till oss om personen gillar att arbeta med människor och sälja bra produkter till bra priser. På förekommen anledning vill vi upplysa att vi har inget problem med om du jobbat för Hemglass och vill börja hos oss då detta är vanligt förekommande samt vi ser det naturligt om du vill starta eget eller börja hos någon av våra återförsäljare. Erfarenhetsmässigt har de som varit duktiga säljare hos våran konkurrent på kort tid byggt upp en egen uppskattad rörelse som tagits emot med öppna armar hos kunderna då vårt sortiment är bredare och genrellt mer prisvärt.
Logga in

Användarnamn:

Lösenord:


Om Cookies